søndag, januar 29, 2012

Snømannens tid

Vinter kan være tid for kram snø og laging av snømann. Det er sjelden en snømann her i Vestfold får et langt liv… Han smelter som oftest bort i løpet av et par dager. men i år har det vært litt annerledes. Vinterens snøfall lot vente på seg til godt ut i januar, og da kom snøen som perfekt snømannsnø:-) Det dukket opp snømenn rundt om i hager og oppkjørsler.

IMG_3807

Denne søte varianten her stod i oppkjørselen på Husøy en kveld vi kom hjem. Jeg synes den er helt herlig! Den har et uttrykk som kan sjarmere seg rett inn hos de fleste:-) Mens karen under her har et litt mer fandenivoldsk uttrykk…..

DSC00239

Jeg liker godt snømenn med et humoristisk tilsnitt:-)

DSC00240

Denne stod på en portstolpe, og jeg synes han gir meg assosiasjoner til spøkelser. Han sier liksom “uuuhuuu” der han står.. Eller kanskje er han bare overrasket over hvem som prøver å komme inn porten? Ser litt spørrende på forbipasserende…?

DSC00242

Her er en siste sjarmerende variant, med smilet på lur. Litt skeiv i ganglaget. Kanskje vært på galeien iløpet av natta? Han ble fanget inn av kamera søndag formiddag…. Disse snømennene har fått et langt liv til snømenn å være, for mildværsperioden har vært etterfulgt av en periode med kuldegrader. Så kommer ikke mildværet og tar dem, så står de vel der ennå….Smilefjesnavneskilt

Ingen kommentarer: